НИКОЛА СТОЈАКОВИЋ НАЧЕЛНИК КОЈИ ЈЕ ПОТРЕБАН РИБНИКУ

„Рибник је неразвијена општина и потребан је начелник који ће наставити путем који је водио Раденко Бањац“, рекао је кандидат Социјалистичке партије  за начелника општине Рибник Никола Стојаковић.

Он је истакао да су Рибнику потребни инфраструктурни пројекти, као и запошљавање младих људи како не би одлазили из ове општине.

„Програмом је предвиђено да се покрену пројекти за финалну производњу у дрвопреради, јер су сада једини производи трупци и цијепано дрво“, поручио је Стојаковић на сједници Изборног штаба у Рибнику.

„Кроз двије године колико је Социјалистичка партија имала начелника општине Рибник реализовани су бројни инфраструктурни  пројекти као што су водовод у насељима Стране и Врачари, те  путеви у насељима Двизци, Сладојевићи и Ђукићи“  представио је Стојаковић и додао да је изграђена  Спомен-соба за погинуле борце у протеклом рату у Горњем Рибнику, тачније на Тргу 9. јануар, те споменик у насељу Црквено.

Он је истакао да су за све ове пројекте заслужни функционери Социјалистичке партије на челу са предсједником Петром Ђокићем.

02

Предсједник Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Слободан Протић је рекао да је Стојаковић начелник који је потребан Рибнику.

Он је додао да је Никола  Стојаковић образован, одговоран, млад и енергичан човјек који жели да развија своју општину и ради за све грађане Рибника.

Протић је сигуран у подршку грађана Николи Стојаковићу и Социјалистичкој партији како би били настављени пројекти који су социјалисти започели.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије Рибник Миро Јуришић рекао је да је Стојаковић човјек без мрље у свом животу, да се он по завршетку факултета вратио у своју општину, гдје је настањен,  те да  вјерује и ради да Рибник побиједи.