ДАЧИЋ ДАО ПУНУ ПОДРШКУ ЂОКИЋУ Најважнији национални интерес очување Републике Српске

Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић, састао се данас у Београду са предсједником Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивицом Дачићем са којим је разговарао о сарадњи двије сестринске партије.

На састанку су разговарали и о актуелним темама у Републици Србији и Републици Српској.

Предсједник СПС Ивица Дачић је истакао да је најважнији национални и државни интерес СПС као и државе Србије очување, јачање и стабилност Републике Српске.

Поново је потврђена одлична сарадња која је у интересу нашег народа са обје стране Дрине и договорено је да ће се одржати састанак два партијска руководства у наредним недељама као наставак редовне међупартијске сарадње.

Истакнуто је и да је трајно опређељење социјалиста – економски и политички развој и оснаживање наших земаља и нашег народа, као и да су двије партије, са истом идејом љевице, одувијек радиле и наставиће да раде заједнички за Србију и Српску – због тога је приоритет наших партија очување добрих односа који доприносе стабилности у региону у овом важном периоду када се наша држава бори за права свог народа који живи и ван њених граница.

Социјалистичка партија Србије и предсједник Ивица Дачић дају пуну подршку јединству Социјалистичке партије Републике Српске и Петру Ђокићу као њеном предсједнику.