ЂОКИЋ: НЕМЈЕРЉИВ ЗНАЧАЈ СОЦИЈАЛИСТА РАЗВОЈУ СТАНАРА

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је да се општина Станари сваке године све више развија, у чему немјерљив значај даје СП, на чијем су челу млади људи који су препознали потребе својих суграђана.
Ђокић је вечерас у Станарима оцијенио да је њихов развој видљив, да сваке године напредује и поприма контуре урбане локалне заједнице са структуром да се и даље развија.

03

“Као социјалисти овдје ћемо и даље предано радити у интересу побољшања квалитета живота грађана”, навео је Ђокић, који вечерас у Станарима присуствује прослави поводом пет година рада Општинског одбора СП Станари.

Он је похвалио је станарски одбор СП, те оцијенио да су млади људи, који га воде, политички јасно опредјељени, као и да су препознали програм и социјалистичке вриједности, те потребе њихове локалне заједнице.

06

Предсједник Општинског одбора СП Станари Денис Стевановић рекао је да су од првих локалних избора, прије пет година, присутни у политичком животу Станара и да са два одборника у локалном парламенту, замјеником начелника и директорима у јавним установама и предузећима значајно доприносе развоју општине.

Прослави су присуствовали и високи функционери и чланови ове партије из сусједних општина и других локалних заједница.

07