ДАВИДОВИЋ: ПОНОСНА САМ НА СОЦИЈАЛИСТЕ

Истакнути члан Социјалистичке партије и бивша министрица породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске Јасмина Давидовић, честитала је данас свим социјалистима и грађанима Републике Српске Дан побједе над фашизмом.

„Желим овом приликом да честитам Дан побједе свим драгим и добрим људима који се пуним срцем боре за антифашизам и бране га, који у себи носе љубав за људе око себе без обзира на расу, вјеру, пол, боју коже, нацију, социјални статус и друге разноликости, јер управо те разлике су богатство и љепота овог свијета“, поручила је Давидовић.

Она је још додала да нас овај дан подсјећа на огромне жртве као и мисију социјалиста да морамо радити за друштво у којем људи могу да живе миран живот достојан човјека за себе и своју породицу, али исто тако и за остале људе, који у себи имају оно најљепше, а то је доброта, благорође, беневоленцију, мерхамет, емпатију, жељу да и другима буде добро.

„Данас је Дан побједе, побједе над фашизмом и побједе добра над злом, побједе наде над безнађем, побједе љубави над мржњом. Поносна сам на социјалисте који баштине све позитивне вриједности и заједно са њима шаљем поруку мира и љубави за цијели свијет“, истакла је Давидовић.

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.