ТЕШИЋ: ПЛАН СОЦИЈАЛИСТА У ПРИЈЕДОРСКОЈ РЕГИЈИ – 3 НАЧЕЛНИЧКА КАНДИДАТА И 15 ОДБОРНИКА

Главни координатор за рад свих општинских и градских одбора Предраг Тешић кренуо је у обилазак свих градских и општинских одбора по изборним јединицима у циљу припрема за Локалне изборе 2020. године, које је Централна изборна комисија  БиХ расписала за 4. октобар ове године.

Прва на реду била је Изборна јединица 1 (Приједор, Нови град, Козарска Дубица, Костајница, Крупа на Уни, Оштра Лука).

Тешић је након одржаних састанака изјавио да је ситуација и ентузијазам у затеченим одборима одлична, да су сви одбори поставили високе циљеве за изборе, те да је увјерен да ће Социјалистичка партија у овој изборној јединици након избора имати 15 одборника, што ће представљати раст од скоро 50% у односу на локалне изборе 2016. године, те да ће СП имати и 3 кандидата за начелника у овој изборној јединици.

„Одбори су припремили већ 80% листа, а 20% простора остаје слободно за нове квалитетне људе којих у нашој партији има све више и који могу и желе да побољшају рад СП-а“, рекао је Тешић.

Он је похвалио рад Душка Милуновића као предсједника СП у овој регији, те истакао да ће Милуновић и са позиције министра рада и борачко-инвалидске заштите у Влади Републике Српске својим радом препородити СП у овој регији, те да је увјерен да ћемо већ 5. октобра измијенити однос политичких снага у овој изборној јединици.

„Ово је подручје у којем Социјалистичка партија и идеје социјализма и љевице имају историјско упориште. Социјалисти и партизани су сачували и одбранили овај крај у Другом свјетском рату од фашиста, а њихови потомци социјалисти желе данас у 21. вијеку да га препороде. Социјалистичка партија ће се вратити на велика врата у овој регији, то обећавам свим социјалистима“, истакао је Тешић.

Он је још додао да се у наредним данима очекује додатно интензивирање предизборних активности у свим регија, те пожелио још једном социјалистима из изборне јединице 1 пуно среће на изборима, као и подршку централе уз поруку „Колико је на Козари листа, биће још више младих социјалиста“!

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.