ТЕШИЋ: ПЛАН СОЦИЈАЛИСТА У САРАЈЕВСКО-РОМАНИЈСКОЈ РЕГИЈИ – 1 НАЧЕЛНИЧКИ КАНДИДАТ И 10 ОДБОРНИКА

Главни координатор за рад свих општинских и градских одбора Социјалистичке партије Предраг Тешић посјетио је одборе партије у Изборној јединици 8 – Сарајевско-романијској регији (Соколац, Хан Пијесак, Источна Илиџа, Источни Стари Град, Источно Ново Сарајево, Трново, Пале, Рогатица).

Након разговора са социјалистима ове регије Тешић је истакао да постоји велика жеља за унапређењем резултата Социјалистичке партије на овом подручју, као и да ће до њега доћи заједничким радом и преданошћу на терену.

„Било ми је задовољство причати са нашим друговима из ове регије, и овом приликом им се захваљујем на њиховом традиционално великодушном гостопримству. Драго ми је што смо имали прилике разговарати о приједлозима, сугестијама, иницијативама, али и проблемима другова из ове регије. Сигуран сам да смо након ових састанака, направили одређене помаке који нас сигурније воде ка нашем заједничком циљу, а то су 10 одборника и један кандидат за начелника у овој регији“, рекао је Тешић.

Он је истакао да у овој регији постоји велики број квалитетних кадрова који могу и желе дати допринос развоју Социјалистичке партије и да га то посебно радује.

„Према томе, позивам социјалисте ове регије, да заједно радимо у интересу грађана ове регије и Републике Српске, како би политике социјалиста биле препознате и како бисмо заједно радили на развоју овога подручја, а самим тим и на развоју Социјалистичче партије која је битан фактор одлучивања у овом дијелу Српске“, поручио је Тешић.

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.