Kандидат за начелника Kрупе на Уни Гојко Kличковић рекао је на вечерашњем представљању кандидата у овој општини да ће се у наредне четири године борити једнако за све грађане и да ће се обезбиједити већи износ новчаних давања за старије од 75 година.

– Посебну пажњу посветићемо пензионерима и најмлађима. Морамо се борити за свако село и подручну школу, да остане и опстане, а родитељима са мњом дјецом обезбиједити новчана давања. Уз подстицаје који се морају проширити, све наше активности биће усмјерене у развој привреде, пољопирвреде и сточарства. Зато, позивам све гласаче да изађу на изборе 15. новембра и да гласају за социјалну правду, Социјалистичку партију и за мене јер ћемо се борити да ријешимо све горуће проблеме – рекао је Kличковић.

Представљање кандидата подржао је и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић и најуже партијско руководство ријечима да се на њиховој листи налазе одлични кандидати, спремни да за своју општину раде ударнички.

– Социјалистичка партија не прича бајке, иза наших прича стоје наша дјела на којима су заснована и наша изборна обећања. Желимо да Kрупа на Уни постане развијена оппштина, да се њена приврда подигне на далеко виши ниво и да за њу сви радимо ударнички – рекао је Ђокић.

Он је истакао да социјалисти воде програмску кампању, не лидерску и да нема мјеста личним интересима, одмаздама и пријетњама.

– То није наш начин. Разумију нас људи који живе од свог рада, којима је потребна сигурност, не само данас него до краја живота – рекао је Ђокић.