Члан ИОГО СП Блашко Kаурин разговарао је протеклог викенда у Дринићу са нашим одборником у овој општини Слободаном Пећанцем. Састанку је у једном дијелу присуствовао и начелник Дринића Драго Kовачевић.

Главна тема разговора била је унапређење живота грађана у овој локалној заједници која задњих година биљежи благи, али стални развој. То су на изборима, сложили су се, препознали гласачи и поново дали повјерење актуелној коалицији, међу којима је и наша партија.

Kовачевић је захвалио нашим гласачима јер је и уз њихову несумњивиу помоћ поново обновио мандат. Сложили су се да започете активности и планове наставе заједно, као и досад. Kаурин је са Пећанцем разговарао о омасовљењу Социјалистичке партије у Дринићу. Сложили су се да је наше гласачко тијело у овој општини стандардно већ дужи низ година и да је зато потребно више радити са младима на терену.

– Понудити им веће учешће у активностима које проводи наша партија, али и дати им шансу да изнесу своје идеје, што ће, вјерују, донијети веће повјерење и охрабрити младе. Ову идеју треба реализовати у континуитету, с циљем да до наредних избора у Дринићу значајно поправимо резултат – рекао је Каурин.

Kаурин и Пећанац, увјерени су да је заједничким идејама и истрајним радом са свим грађанима на терену, могуће остварити овај амбициозни циљ. У акцију, сложили су се, треба кренути одмах.