Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је патријарху српском господину Порфирију, свештенству и свим вјерницима предстојећи највећи православни празник Васкрс.

Ђокић је у своје и име Социјалистичке партије патријарху пожелио да највећи православни празник прослави у здрављу и моливи за наш народ, који се и сада суочава са бројним препрекама.

– Свјесни да за све нас овај празник представља побједу живота над смрћу, наде над очајањем, вјером над искушењима, у Вас се уздамо да ћете духовни живот српског народа повести у најбољем правцу и помоћи нам да истрајемо у побједи свјетлости над тамом. Нека нас празник Христовог васкрснућа окупи све испод заједничког крова и у Божијој милости пробуди нам наду у нову, бољу и сигурнију заједничку будућност. Наше домове нека обасја свјетлост Христове љубави и да нам снаге да се сачувамо од свих недаћа. У своје и у име Социјалистичке партије Републике Српске, желим вам срећан Васкрс. Христос васкрсе! – поручио је Ђокић у честитки патријарху.