info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Свечано у Лопарама, социјалисти увијек усмјерени на напредак Српске!

На свечаној академији у Лопарама поводом 30 година постојања, лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да је партија усмјерена на напредак Републике Српске и да је увијек била опредјељена да буде фактор конструктивних рјешења, никада деструкције.

Ђокић је рекао да је током три деценије Социјалистичка партија била важан стуб друштвеног и политичког живота и допринијела укупном друштвеном развоју Републике Српске и њених институција.

Он је додао да је партија својим активностима допринијела у развоју демоктарских процеса, привредног живота, али и обнови Српске, посебно у периоду након рата.

„Све ове године били смо посвећени развоју Републике Српске и стварању што бољих услова за квалитетан живот наших грађана. Та политика, за коју смо се борили у претходне три деценије, дала је велике резултате“, рекао је Ђокић у Лопарама.

Он је навео да социјалисти могу да буду поносни на све оно што је до сада урађено за Српску, за народ, те додао да ће наставити да води ту политичку борбу одлучно, као и до сада.

„Наша настојања и рад су наслоњени на живот и рад у миру и слози са припадницима других народа у БиХ, желећи да трајно на овим просторима влада мир“, рекао је Ђокић.

Он је истакао да је Општински одбор у Лопарама веома важан стуб ове заједнице и да је дјеловање овог одбора веома видљиво.

„Дали смо немјерљив допринос расту и развоју Лопара и бићемо томе посвећени и у наредном периоду. Бројни активисти су у претходном периоду обиљежили живот наше партије у овој општини“, рекао је Ђокић.

Предсједник Општинског одбора СП Лопаре Цвјетко Томић рекао је да је овај одбор за три деценије урадио много за Лопаре.

У Лопарама су вечерас додијељена и признања заслужним појединцима Општинског одбора СП Лопаре.

Scroll to top