Срђан Тодоровић данас је реизабран за предсједника Градског одбора Социјалистичке партије Добој.

Тодоровић, који је као једини кандидат једногласно изабран на конститутивној сједници Градског одбора СП, рекао је новинарима да је изабран и нови састав Извршног одбора који је донио одлуку о формирању Изборног штаба.

“То значи да смо ми од данас и званично у предизборној кампањи и у наредном периоду ћемо мобилисати све активисте и симпатизере СП-а у Добоју и нашој изборној јединици с циљем да направимо што бољи изборни резултат”, истакао је Тодоровић.

Он је рекао да очекује добар изборни резултат како би ова партија значајно утицала на креирање политика будуће владајуће коалиције на републичком нивоу, али и у Добоју.

Тодоровић каже да је на конститутивној сједници добојског СП изабрано и ново руководство и да је за потпредсједника именован Славко Глигорић, а за секретара Дајана Грујић.

“У састав Градског одбора кооптирали смо и неколико нових чланова из структуре која је раније руководила Градским одбором ДНС-а укључујући и Славка Глигорића, посланика у Народној скупштини Републике Српске који је одлучио да свој политички рад настави у оквиру СП”, рекао је Тодоровић.