info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

30 година досљедни: Свечана сједница у Дервенти

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је на обиљежавању 30 година постојања партије у Дервенти да су социјалисти оставили позитиван и видљив траг у друштвеном животу и развоју на простору Републике Српске и БиХ.

Ђокић је навео да је партија од самог почетка веома конструктиван политички фактор који је својим политичким дјеловањем и способностима доприносио развоју Дервенте.

„Таква активност биће настављена. Наша намјера је да дјелујемо на основним принципима на којима почива програм Социјалистичке партије, а то је борба за слободу, равноправност, социјалну правду, солидарност и свеопшти напредак и развој“, рекао је предсједник Ђокић.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Дервента Славен Гојковић рекао је да је партија показала да је увијек уз народ и да је увијек знала одабрати најбољи пут куда треба да иде овај град и Република Српска.

Појединцима су на свечаности уручене повеље и захвалнице за истакнути допринос развоју партије у протеклом времену, а уручено је и неколико постхумних награда.

Свечаности су присуствовали потпредсједници СП-а Давор Стрика, Срђан Тодоровић и Недељко Јовић, други функционери и представници општинских и градских одбора Социјалистичке партије, коалициони партнери из Дервенте, те многобројни чланови и симпатизери.

Scroll to top