info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Без социјалиста нема добре власти, остајемо у политичком врху Српске

Очекујемо бољи резултат него на претходним изборима, а оптимизам градимо на досадашњем току кампање и посјећеношћу скуповима које организује наша партија, рекао је Петар Ђокић, лидер Социјалистичке партије и министар енергетике и рударства у Влади Републике Српске.

Предсједник Ђокић је гостујући у емисији “Очи у очи-објективно” рекао да је Социјалистичка партија једина партија која је имала пораст и чланства и мандата у Народној скупштини.

“Долазак посланика у наш клуб је потврда квалитетне идеје и програма СП. СП професионално дјелује и труди се да оправда очекивања грађана”, истакао је Ђокић.

Ђокић је нагласио да је Република Српска данас неупитна и да никакви притисци не могу да је поремете.

“Република Српска је неупитна, институционално је организована да је нико не може поколебати. Не може је пореметити било какав удар са стране, а има притисака са стране, али ми имамо стабилан систем, а на томе смо сви радили у протеклом периоду”, додаје Ђокић.

Први социјалиста Српске је рекао да му коалиција са којом излази на изборе улијева сигурност у одличан резултат, те да очекује мандате из свих изборних јединица.

Ђокић истиче да Социјалистичка партија остаје у самом политичком врху Републике Српске.

Ђокић је нагласио да је СП доживјела чишћење након одласка и искључивања из странке.

“Након иступа посланика из СП, партија је доживјела ‘прочишћење’. СП његује социјалистички дух и поштује демократске принципе, а сада могу рећи да ти који су отишли из партије немају никакве везе са социјалистичком идејом и нису жељели да учествују у тимском раду, а не можемо допустити да се некоме унутар партије намећу идеје”, каже Ђокић.

Предсједник Ђокић је истакао да је најдуговјечнији партнер са СНСД-ом и изразио наду да ће то партнерство бити сачувано, али да то не зависи само од Социјалистичке партије.

 

Scroll to top