info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Чланови Извршног одбора

Our Elected Local Representative

Душко Милуновић

Рођен је 1966. године у Козарској Дубици. Дипломирао је на Факултету политичких наука у Сарајеву, a магистрирао на Филозофском факултету у Бањој Луци. Борац је прве категорије Војске Републике Српске и ратни војни инвалид. За заслуге у оружаној борби одликован је медаљом “Заслуга за народ”.
Аутор је четири књиге пјесама за дјецу. Oжењен, отац двоје дјеце. 

Никола Вукчевић

Рођен је 1988. године. По занимању је дипломирани правник. Запослен је у Министарству енергетике и рударства Републике Српске. Одборник je у Скупштини града Бања Лука. Ожењен, отац двоје дјеце.

Игор Кнегињић

Рођен је 1973. године у Приједору. Докторирао је на Шумарском факултету у Београду. Потпредсједник је и одборник у Скупштини града Приједора. Отац троје дјеце.

Страхиња Јуришић

Рођен је 1986. године у Градишци. По занимању је дипломирани економиста и инжињер менаџмента-мастер. Предсједник је Градског одбора СП Градишка и одборник у Скупштини града Градишка. Запослен је у филијали АПИФ-а у Градишци. Ожењен, отац двоје дјеце. 

Велибор Станић

Рођен је 1972. године. По занимању је дипломирани инжењер шумарства. Обавља дужност извршног директора за комерцијалне послове ЈП Шуме Републике Српске. Народни посланик у Народној скупштини Републике Српске.. Ожењен, отац двоје дјеце. 

Јелена Куртиновић

Рођена је 1980. године у Бањалуци. По занимању је професор српског језика и књижевности. Обавља дужност помоћника министра за породицу у Министарству породице, омладине и спорта. Удата, мајка двоје дјеце. 

Блашко Каурин

Рођен 1983. године у Мркоњић Граду. Ожењен, отац двоје дјеце. Предсједник Актива младих општинског одбора Мркоњић Град у периоду 2010-2016 године, предсједник Регионалног одбора Изборне јединице 3 Актива младих у периоду од 2012-2016 године. У периоду од 2016-2019. године потпредсједник општинског одбора Мркоњић Град, те од 2019. године обавља функцију предсједника општинског одбора Мркоњић Град.
Од 2019. године предсједник је Регионалног одбора Изборне јединице 3, члан Извршног одбора Главног одбора, члан Главног одбора Социјалистичке партије. Трећи мандат одборник у Скупштини општине Мркоњић Град,
волонтерски обавља функцију потпредсједника СО Мркоњић Град. У периоду од 2014-2015 савјетник начелника општине Мркоњић Град. У периоду од 2015-2018. године шеф кабинета министра у Министарству рада и борачко инвалидске заштите. Од 2011-2013. године руководилац – шеф пословнице Дунав осигурања. Тренутно обавља функцију вд директора АПИФ-а.

Славен Гојковић

Рођен је 1975. године у Дервенти. Обавља дужност в.д. директора ЈП „Шуме Републике Српске“. Предсједник је градског одбора Социјалистичке партије Дервента и одборник у другом мандату у Скупштини града Дервента. Ожењен, отац двоје дјеце..

Денис Стевановић

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi vestibulum eget felis sed tincidunt. Proin lobortis nisl a est venenatis, ut scelerisque nisi tincidunt. Aenean a ligula commodo, bibendum ipsum vitae, pulvinar mauris.

Симо Стакић

Рођен је 1960. године у Горњем Жабару. Докторант на Економском факултету у Београду. Обавља дужност в.д. извршног директора за економско-финансијски сектор у предузећу „РиТЕ  Угљебик.“

Александар Еркић

Рођен је 1986. године у Власеници. По занимању је дипломирани економиста. Обавља дужност помоћника директора ЈЗУ „Специјална болница за психијатрију“ Соколац. Предсједник је Регионалног одбора Социјалистичке партије за изборну јединицу 7. Ожењен, отац двоје дјеце. 

Јелена Кокић

Рођена 1971. године у Сарајеву. По занимању је дипломирани новинар. Након двије деценије рада у медијима, тренутно је запослена у Ректорату Универзитета у Источном Сарајеву. Предсједница је Општинског одбора Социјалистичке партије Источна Илиџа. 

Момчило Вукотић

Рођен 30.11.1957. године, прехрамбени техничар, одборник у СО Невесиње од
2004. године до данас, обављао дужност потпредсједника СО 4 године, био
замјеник начелника 4 године. Обавља дужност Предсједника Скупштине општине Невесиње већ у другом мандату. Ожењен отац двоје дјеце, деда 5 унучади.

 

Дајана Балабан

Рођена 1998. године у Бањалуци. По занимању је дипломирани новинар. Запослена у „Еcos Cert“ као асистент за маркетинг и организацију. Низ година била вањски сарадник Министарства рада и борачко-инвалидске заштите у Влади Републике Српске. Аутор, уредник и водитељ више омладинских емисија на РТВ Козарска Дубица и Онлине
Приједорској ТВ. Члан ИО Социјалистичке партије. Удата, мајка једног дјетета.

Зденка Гојковић

Проф. др Зденка Гојковић, интерниста – онколог. Рођена у Тузли. Начелник Клинике за
онкологију у УКЦ БЛ и шеф Катедре за онкологију на Медицинском факултету Универзитета у Бањалуци. Национални координатор за онкологију при Министарству здравља и социјалне заштите. Стручни сарадник Фонда здравственог осигуранја Републике Српске за малигне болести. Dугогодишњи члан Социјалистичке партије, од 2000-е године, Посланик у народној скупштини Републике Српске у сазију од 2014 до 2018, члан Вијећа народа од 2018 до 2022.
Године. Члан Главног одбора СП-а и члан Извршног одбора ГО СП-а, ка и потпредсједник Градског одбора Бања Лука и члан Извршног одбора Градског одбора Бања Лука. Мајка двије кћерке и бака двјема унукама.

Ристо Марић

Рођен је 1955. године у Модричи. Дипломирани економиста. Био директор Шума Републике Српске у периоду 2015-2018 година, био народни посланик у НСРС у периоду 2010-2014 година и 2018-2022. година. Ожењен, отац троје дјеце. Предсједник ОО СП-а Модрича

Далибор Стевић

Рођен у Лопарама 1971. године, гдје је похађао и основну школу. Средњу
економску школу је завршио у Тузли, а Факултет физичке културе у Новом Саду гдје је и магистрирао. Докторску дисертацију је одбранио на Факултету физичког васпитања и спорта Пале, Универзитета у Источном Сарајеву.  Од 2000. године ради на Педагошком факултету у Бијељини гдје је прошао сва изборна академска
звања. Тренутно, као редовни професор на ужој научној области спортске и рехабилитационе науке, обавља и функцију декана на Педагошком факултету у
Бијељини. Аутор је, коаутор и учесник преко 60 научних радова и научних пројеката.
У спортској одбојкашкој каријери као играч, тренер и селектор БиХ постигао је значајне резултате. Обавља функцију подпредсједника комисије за врхунски спорт у Олимпијском комитету БиХ.Два мандата је биран на функцију потпредсједника Социјалистичке партије. У актуелном сазиву НСРС је предсједник клуба посланика
Социјалистичке партије. Живи у Бијељини, ожењен је и отац двоје дјеце.

Зоран Кокановић

Рођен, 08.02.1977.године у Сремској Митровици; стручна спрема: ВСС,
диполомирани економиста; био посланик у Скупштини Брчко дистрикта БиХ, народни посланик у НСРС, отац троје дјеце.

Огњен Куљић

Рођен 03.10.1982.године у Мостару. Ожењен, отац двоје дјеце, по занимању дипломирани правник. Тренутно обавља функцију директора ЗП Електрохерцеговина, претходно од 2014-2021.године извршни директор за организационо – правне послове у РиТЕ Гацко. Народни је посланик у Народној скупштини
Републике Српске. Предсједник ООСП Невесиње од 2013., у мандату 2010-2014 потпрепдсједник Младих социјалиста Републике Српске. Одборник у СО Невесиње био у два мандата од 2016.године.

Петко Ранкић

Рођен је 14.07.1961.године у Сребреници. Дипломирао је Мастер менаџмент на Високој школи модерног бизниса у Београду. Обављао функцију начелника
урбанизма Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове општине Братунац у периоду 2016-2020 године, био одборник у периоду 2020-2022. gодине. Привредник , борац прве категорије, ратни војни инвалид. Ожењен,
отац петоро дјеце. Народни посланик, обавља функцију потпредсједника НСРС. Живи у Братунцу.

Scroll to top