info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Девет година постојања Општинског одбора СП у Станарима

Социјалистичка партија дала је видљив допринос расту и развоју општине Станари, што су њени грађани препознали дајући јој подршку која све више расте, изјавио је предсједник партије Петар Ђокић.

Он је похвалио рад Општинског одбора Социјалистичке партије у Станарима чије су иницијативе подржаване са републичког нивоа, а на корист свих грађана ове локалне заједнице.

„Наш однос према грађанима Станара је такав да показујемо максималну солидарност у свакој ситуацији у којој су били. И убудуће ћемо имати такав однос и доприносити томе да Станари наставе да се развијају као општина“, рекао је Ђокић који је у у Станарима присуствовао обиљежавању девет година рада одбора партије.

Општински одбор Социјалистичке партије у Станарима, иако млад и са младим руководством, по успјешности се подигао високо на љествици са тенденцијом да и даље напредује.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије у Станарима Денис Стевановић истакао је да су социјалисти, захваљујући координацији својих кадрова на локалном и републичком нивоу, омогућили да се на подручју Станара реализују инвестициони пројекти вриједни више од милион КМ.

„Инвестиције су се огледале у реализацији инфраструктурних пројеката, утопљавању школа, набавци механизације за локално комунално предузеће, пројектима реализованим посредством Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и другим“, рекао је Стевановић.

Scroll to top