info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Ђокић: Божић – празник радовања, живота и стварања

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић у честитки Светом архијерејском синоду Српске православне цркве, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима који празнују по јулијанском календару истакао је да је Божић празник радовања, рађања, живота и стварања.

„Нека нам овај велики хришћански празник свима буде подстрек за стварање добрих дјела, како бисмо изградили бољу будућност и живот у миру, слободи, грађанској солидарности, вјери и друштвеном благостању. Желим да Божић прославимо у миру и здрављу, у складу са својим народним и вјерским обичајима и традицијом“, навео је Ђокић, који је и министар енергетике и рударства Републике Српске.

Ђокић је пожелио да буде што мање болести, суза и туге, а што више радости и весеља међу људима.

„Радост рођења Христовог нека нас све уједини, а топли мирис наших домова подсјети на истински значај породичне среће као најважнијег ослонца сваког од нас. Нека драги Бог свим људима добре воље подари свако добро, здравља и среће. Слава на висини Богу, на земљи мир, међу људима добра воља. Христос се роди! Ваистину се роди!“, истакао је Ђокић.

Scroll to top