info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Ђокић: Очекујемо побједу и историјски резултат у Брчком!

Предсједник Социјалистичке партије и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Петар Ђокић очекује историјски резултат партије у дистрикту на општим изборима 2. октобра.

Ђокић је рекао вечерас у Брчком да је Социјалистичка партија заједно са својим партнерима одиграла кључну улогу након проглашења дистрикта, те да је личним ангажманом омогућио дистрикту да више од 15 година добија електричну енергију из Републике Српске по повољним цијенама.

„То је највећа донација дистрикту која је дошла са неке стране. Поносан сам на ту врсту политике, а то је политика одговорности према грађанима и остаћемо досљедни тој политици“, рекао је Ђокић уочи почетка предизборне трибине у Брчком.

Кандидат СП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Зоран Кокановић рекао је да партија има велику подршку  народа и да очекује побједу у дистрикту.

Носилац листе СП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Јовић рекао је да социјалисти желе да се програмом рада и оловком бори за бољу Српску и боље сутра, те да очекује да ће бити парламентарна странка у Представничком дому.

Потпредсједник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић, који је присуствовао предизборној трибини у Брчком, рекао је да ова партија са предсједником Ивицом Дачићем на челу пружа искрену и отворену подршку Социјалистичкој партији коју води Ђокић.

„Обје наше партије су симбол прогреса и успјеха. Политички програми се базирају на идентичним вриједносним начелима, а то је борба за идеал социјалне правде и једнакост свих, док је политичка стабилност предуслов за све важне велике пројекте у сваком друштву“, рекао је Ружић.

У брчанском Дому културе вечерас је одржана предизборна трибина коалиције СП-НДП-СНП на којој су представљени кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест и за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два.

Scroll to top