info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Догађаји

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ђокић: Са великим оптимизмом за изузетан резултат!

3. септембра 2022. @ 08:00 - 17:00

Социјалистичка партија

Социјалистичка партија на овогодишњим изборима очекује велику подршку грађана, јер је претходне четири године савјесно и одговорно радила за добробит Републике Српске, што се и види, изјавио је лидер странке Петар Ђокић на отварању кампање у Бијељини.

„Радићемо и даље за развој Републике, а он ће се осигурати кроз убрзани економски раст и нове велике инвестиције од којих смо многе већ започели“, рекао је Ђокић новинарима и додао да су у Српској активне 2,2 милијарде КМ инвестиција само у области енергетике, за шта је он одговоран у Влади.

Он је додао да ће инвестиције и економски раст осигурати више новца за све друге потребе које се финансирају из буџета Републике Српске, као што су веће пензије, плате, накнаде за борачко-инвалидску заштиту, већу подршку здравственом и образовном систему, пољопривреди и индустријској преради.

„На основу онога што смо радили и велике подршке коју смо стекли улазимо у изборну кампању као друга по снази политичка групација и са великим оптимизмом за изузетан резултат“, истакао је Ђокић.

СП подржава кандидате СНСД-а за предсједника Републике Милорада Додика и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва БиХ.

Предсједник Градског одбора СП-а Бијељина Недељко Јовић рекао је новинарима да су у Бијељини у коалицији са НДП и Српским покретом из Братунца и да ће током кампање представити програм и идеје за опстанак и развој Републике Српске.

„Као озбиљна политичка партија имамо велику подршку у Бијељини и Изборној јединици шест и сигуран сам да ћемо освојити најмање два директна посланичка мандата и допринијети освајању директног мандата за Парламентарну скупштину БиХ“, навео је Јовић.

Дружењем социјалиста свечано је отворена изборна кампања под слоганом – „За бољу Српску“.

 

Details

Date:
3. септембра 2022.
Time:
08:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Scroll to top