info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Градски одбор СП Дервента прославио 29 година постојања ФОТО

У Дервенти смо обиљежили 29 година постојања врло успјешног и садржајног рада Социјалистичке партије, гдје је неколико генерација прошло кроз ову партију и свако је оставио видљив и неизбрисив траг у друштвеном животу овог града.

Сви су доприносили напретку и свеопштем расту и развоју овог града, што се и види.

Предсједник партије Петар Ђокић је истакао да би волио да је остварен планирани циљ да партија има директно изабраног посланика из ове изборне јединице, али је мали недостајући број гласова упозорење да у будућим изборним циклусима треба да радимо још упорније и одлучније.

„У сваком случају, остварен је видљив резултат и СП остаје врло важан политички стуб и биће тако и даље“, рекао је Ђокић.

Прославом 29 година постојања наше партије у Дервенти припремамо за локалне изборе наредне године и увјерени смо да ћемо јасним програмом и одговорним људима успјети да останемо најважнији политички стуб или фактор на подручју града.

Предсједник Градског одбора СП Дервента Славен Гојковић је рекао да партија има програм и правце дјеловања који доприносе свеопштем напретку свих грађана Дервенте, али и Републике Српске.

Прослави су присуствовали и потпредсједници партије Срђан Тодоровић и Недељко Јовић, генерални секретар Никола Вукчевић, предсједник ОО СП Модрича Ристо Марић, као и градоначелник Дервенте Милорад Симић, народни посланици из СНСД-а Игор Жунић и Денис Пијетловић, одборници и коалициони партнери са којима Социјалистичка партија има скупштинску већину у градској скупштини, те други функционери и званице из регије и Републике Српске.

 

Scroll to top