info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

ГрО СП Бањалука: Вандалски перформанси немају подршку

Поступци градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, којима покушава да омаловажи и деградира функцију предсједника Скупштине града, су ништа више него вандалски перформанс и очигледно је да нема подршку за тај театар, саопштено је из Градског одбора Социјалистичке партије.

„Против чега протестује неко ко је власт? Да ли градоначелник протестује због, како тврди, нечијег нерада, или покушава да прикрије да је повукао жалбу у моменту када се вршила укњижба са града на предузеће „Аквана“, чиме се отворила могућност да се повјериоци упишу на земљиште?“

У Градском одбору сматрају да је недопустиво да градоначелник највећег града, културног и административног центра Републике Српске, обија канцеларије, врши мобинг над запосленима, пријети, вријеђа уцјењује и условљава.

Постаје очигледно да Станивуковићу иде у прилог да на простору гдје се налази „Аквана“ изгради пола милијарде КМ вриједан стамбени простор.

„Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука инсистира да се утврде све чињенице и да истина изађе на видјело. Нећемо дозволити отуђење јавне имовине нити уништење јединог јавног базена отвореног типа у нашем граду“.

Из Полицијске управе Бањалука јуче су саопштили да предузимају мјере у вези са пријавом радника Градске управе да им је замјеном брава онемогућен улазак у канцеларије.

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић изјавио је јуче да није могао ући у кабинет у Градској управи јер су промијењене браве, те да је обавијестио полицију.

Scroll to top