info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Југослав Цветковић приступио Социјалистичкој партији Петра Ђокића

Југослав Цветковић из Угљевика приступио је данас Социјалистичкој партији Петра Ђокића. Цветковић је на прошлим локалним изборима освојио мандат и био одборник једне опозиционе странке у Скупштини општине Угљевик.

Након што је, због болести, вратио мандат странци, сада се, како истиче осјећа добро и своје даље политичко ангажовање жели да настави у Социјалистичкој партији.

„Социјалисти су најближи народу, имају своје идеје којима теже годинама и зато желим да будем дио баш њиховог тима. Социјалисти се боре за равноправност, за ред, рад и исти живот сваког човјека, зато сам поносан што сам од данас и ја социјалиста“, рекао је Цветковић.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије Угљевик Вујо Марковић истакао је да све већи број људи приступа Социјалистичкој партији јер препознају залагање за социјалну правду, равноправност и могућност да сви слојеви друштва остваре своја права.

Југослав Цветковић је у два мандата био директор Дома здравља у Угљевику и врхунски је стручњак у области стоматологије.

Scroll to top