info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Костајница: Донација СП општини за санацију објеката оштећених у земљотресу

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је данас у Костајници да је приоритет коалиције СП-НДП-СНП економски развој Републике Српске.

„То је предуслов за остваривање свих других наших политика, а то су веће пензије и плате, више средстава за област борачко инвалидске заштите и социјалну подршку, те за образовање, науку, културу и спорт“, рекао је Ђокић у Костајници, гдје је присуствовао предизборној трибини коалиције СП-НДП-СНП.

Он је додао да се економија мора развијати повећањем обима инвестиција, како домаћих тако и иностраних.

Ђокић је истакао да је предуслов свега мир који даје осјећај стабилности и сигурности.

Предсједник Ђокић је, у име партије, начелнику општине уручио дио донације за потребе санације инфраструктуре оштећене у земљотресу.

„Личним прилозима чланова Социјалистичке партије прикупљено је 6.000 КМ, док је још 2.000 КМ преко рачуна пренесено на рачун општине“, навео је Ђокић.

На предизборној трибини у Костајници представили су се и носилац листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Давор Стрика, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Душко Милуновић и кандидат за републички парламент из Костајнице Марко Чолић.

 

Scroll to top