info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Кокановић се састао са предсједником СПС Ивицом Дачићем

Предсједник Социјалистичке партије Општинског одбора Брчко Брчко Зоран Кокановић састао се са предсједником Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачићем. Приликом посјете и састанка, који је протекао у угодном и пријатељском разговору, договорена је даља сарадња и подршка Социјалистичке партије Србије са посебним освртом на Социјалистичку партију у Брчком.

Предсједник СПС Ивица Дачић изразио је висок ниво разумјевања за позицију и значај Брчко дистрикта у административно – политичком систему Босне и Херцеговине односно Републике Српске и показао висок ниво информисаности и интересовања о стању народа и Партије у овој специфичној заједници.

Договорена је конкретна сарадња на пројектима значајним за развој кадрова и Партије у Брчком. У наредном периоду биће омогућена стручна подршка на нивоу експерата усмјерена ка Активу младих и Активу жена СП ОО Брчко, те јачању контаката и радних веза на нивоу актива и осталих структура ове двије партије. Знање и искуство људи који раде на значајним инфраструктурним, индустријским и образовним пројектима у Србији, те препознатљив политички идентитет допринијеће раду и програму Социјалистичке партије у Дистрикту.

Подршка Социјалистичке партије Србије и предсједника Ивице Дачић биће круна дугогодишње успјешне сарадње двије сестринске партије и боље упознавање потреба и приоритета Дистрикта и Републике Српске.

Предсједник СП ОО Брчко Зоран Кокановић изразио је задовољство након састанка рекавши да је подршка из Србије од изузетног значаја за Брчко и Социјалистичку партију, те се захвалио предсједнику Дачићу на разумјевању и доброј вољи да помогне развој и унапређење Социјалистичке партије.

Scroll to top