info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Бијељина: Признања за истакнуте чланове посвећене развоју партије ФОТО

У Бијељини су заслужним члановима Градског одбора Социјалистичке партије уручене захвалнице и плакете поводом 30 година постојања партије, уз поруку да Социјалистичка партија остаје досљедна својим темељним вриједностима и циљевима.

Предсједник Петар Ђокић рекао је да је поносан на све што је Социјалистичка партија учинила у протекле три деценије, током којих је било и изазова и промјена, али је партија остала чврсто посвећена темељним вредностима и циљевима.

Ђокић је истакао активан ангажман Социјалистичке партије у политичком животу Бијељине и Републике Српске и активну улогу партије у промовисању социјалне правде, економске стабилности, те очувању националних вриједности.

“Ова свечаност је прилика да се осврнемо на богату историју партије, њен допринос развоју заједнице и истакнемо најважније чланове и њихов предан рад. Снага Социјалистичке партије је у њеним члановима и њиховој посвећености. Захвалан сам свима који су допринијели њеном расту и успјеху током ове три деценије”, рекао је Ђокић у обраћању окупљеним бројним члановима и симпатизерима.

Предсједник ГО СП Бијељина Недељко Јовић истакао је значај овог јубилеја и дјеловања Социјалистичке партије, као и важност јединства и заједништва.

“Социјалистичка партија је увијек била ангажована на економском развоју за бољи живот свих грађана, увијек отворена за сарадњу са другим политичким странкама за добробит локалних заједница, као и цијеле Републике Српске”, нагласио је Јовић, који је и потпредсједник партије.

Истакнути чланови странке награђени су за дугогодишњи рад и допринос у различитим сферама друштвеног живота.

Scroll to top