info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Брод: Једини пут је убрзани економски напредак Српске

Предсједник Социјалистичке партије и носилац кандидатске листе за Народну скупштину у Изборној јединици шест Петар Ђокић изјавио је на предизборној трибини да народ чврсто стоји иза Републике Српске и да нико не може да угрози њен развој.

„Зато ми не говоримо о опстанку, него о напретку. Убрзан економски напредак је оно за што смо се борили и за шта ћемо се борити јер је то наш једини пут“, рекао је лидер социјалиста у Броду.

Ђокић је истакао да Република Српска мора да се одбрани од покушаја западних сила да је направе нефункционалном.

„Укидање Републике Српске никако није опција и то је она што гарантује актуелна власт са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић на челу“, рекао је Ђокић у Броду.

Носилац листе СП за Народну скупштину у изборној јединици четири Славен Гојковић истакао је да је прошло вријеме стварања и одбране Републике Српске.

„Дошло је вријеме да је правимо да буде боља. Кандидати на нашим листама то знају и увјерен сам да ће знати да доносе праве одлуке“, рекао је Гојковић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини из Брода Милош Станишић поручио је грађанима да је Српска створена и одбрањена и да је дошло вријеме да се сви грађани међусобно поштују, као и да поштују Републику Српску.

Носилац кандидатске листе за Представнички дом Парламента БиХ у Изборној јединици један Недељко Јовић рекао је да ће задатак посланика у заједничким инситуцијама бити да води политику мира, стабилности, дијалога и суживота.

Scroll to top