info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Челинац: Увијек уз свој народ и досљедни правој идеји

Протеклог викенда одржана је свечана сједница Општинског одбора Социјалистичке партије Челинац поводом 30 година од оснивања Социјалистичке партије.

Окупљени социјалисти су на почетку имали прилику да погледају документарни филм о 30 година Партије, након чега је предсједник Петар Ђокић додијелио повеље Социјалистичке партије за осниваче Општинског одбора и бивше предсједнике Гојка Ђурића и Душка Ђермановића за допринос у раду и развоју Партије, затим 14 захвалница Социјалистичке партије за најстарије и најактивније чланове и 12 захвалница ОО СП Челинац истакнутим члановима који су у Партији 20 година.

Окупљенима се обратио предсједник ОО СП Челинац Дејан Куртиновић, затим у име награђених скупу се обратио почасни предсједник ОО СП Челинац Гојко Ђурић кратком ретроспективом рада и дјеловања СП у Челинцу од настанка до данас.

На крају се обратио предсједник Петар Ђокић и пригодним говором позвао социјалисте Челинца али и све суграђане да буду сложни, радни, да брину и развијају своју заједницу, да имају осјећаја за „обичног“ човјека и да буду солидарни са њим, затим се захвалио присутнима што су уз идеју социјализма и Социјалистичке партије и што постижу добре резултате рада.

Гости свечане сједнице били су и потпредсједник Социјалистичке партије и предсједник Актива младих СП Давор Стрика, потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Петко Ранкић, чланови Извршног одбора СП Јелена Куртиновић и Блашко Каурин уједно и предсједник ОО СП Мркоњић Град, Ненад Марјановић у име ОО СП Котор Варош.

Дружење свих присутних је настављено у ресторану Плажа у Челинцу уз вечеру и необавезно дружење, те разговор са гостима и руководством Партије.

Тридесет година досљедни правој идеји и уз свој народ.

Scroll to top