info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП: Дефинисаном политиком за бољу Српску!

Предсједник Социјалистичке партије и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у изборној јединици шест Петар Ђокић данас је лијепљењем првог плаката на бањалучком Тргу Крајине озваничио почетак предизборне кампање, поручујући да партија жели да очува континуитет политике развоја Републике Српске.

„На првом мјесту желимо економски развој Републике Српске за шта максималну енергију мора уложити сваки појединац који ће бити у институцијама. То ће омогућити да економски раст Српске буде видљив сваке године све више“, рекао је Ђокић.

Ђокић је напоменуо да се на тај начин стварају предуслови да Република Српска има и политичку и социјалну стабилност.

„Социјална стабилност је најважнија зато што ће са економским растом бити више новца за веће пензије, плате, накнаде за систем борачко-инвалидске заштите, подстицаје у пољопривреди, квалитетније образовање, те улагање у науку, културу, спорт“, истакао је предсједник СП-а.

Он је рекао да би економски раст био остварен, Република Српска мора имати још више нових, великих инвестиција.

„СП жели Српску као боље мјесто за живот, увјерени смо да може бити боље зато је наша кључна порука `За бољу Српску`. Ми желимо мир и потпуну стабилност овог простора. СП својом политиком то може да гарантује“, нагласио је Ђокић.

Scroll to top