info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Дервента: Равномјеран развој и брига о градским и сеоским подручјима

Мјесни одбор Социјалистичке партије Кленовац – Горњи Церани у сарадњи са Изборним штабом Градског одбора Социјалистичке партије Дервента организовао је дружење чланова, симпатизера и мјештана у насељу Горњи Церани.

Предсједник МО СП Кленовац – Горњи Церани Дако Лазаревић каже да је атмосфера на овом терену побједничка и да је интересовање мјештана велико, што потврђује и данашање дружење којем је присуствовало око 150 људи.

Носилац листе Социјалистичке партије за посланика у Народној скупштини у Изборној јединици четири и предсједник Градског одбора партије Славен Гојковић задовољан је данашњим одзивом мјештана, који традиционално препознају залагање и допринос социјалиста многим инфраструктурним пројектима на овом подручју.

“ Ово нису за нас први избори, а слободно могу рећи да је ово дружење које постаје традиционално на овим просторима. Вјерујем да долазимо с образом, јер увијек смо испуњавали предизборна обећања, и на нама свима је да 2. октобра изађемо масовно на изборе и подржимо политику добра, политику која води бригу о равномјерном развоју градског и сеоског подручја. На овом подручју имамо још много тога да радимо и вјерујем да ћемо заједно успјети у томе“, рекао је Гојковић.

Он је позвао окупљене да на изборима подрже заједничке кандидате за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици 4, као и кандидате за Представнички дом Парламенгтарне скупштине БиХ. Из ГрО СП Дервента позвали су мјештане да подрже и заједничке кандидате коалиције за предсједника Републике Српске и за српског члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика и Жељку Цвијановић.

Присутнима се обратио и предсједник Градског одбора НДП-а Зоран Милојевић који је рекао да сви заједнички досадашњи предизборни скупови и активности показују да ће заједнички кандидати, који су спој младости и искуства, 2. октобра имати велику подршку.

Scroll to top