info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Невесиње: Подржати визију развоја Српске

Носилац листе СП-НДП-СНП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Огњен Куљић рекао је да је Невесиње опредјељено да подржи СП, њихове идеје, програм и визију развоја Републике Српске.

Куљић је рекао новинарима да капиталне инвестиције на подручју Невесиња дају наду у боље сутра за становнике ове општине, Херцеговине и Републике Српске.

„Само на простору Невесиња имамо више од милијарду уговорених инвестиција које се односе, прије свега, на енергетски сектор и сигурно ћемо се залагати да се ти пројекти реализују и заживе на подручју Невесиња“, рекао је Куљић.

Он је додао да су сигурни у један мандат у Народној скупштини из Изборне јединице девет, али да им је циљ и да имају представника у Парламентарној скупштини БиХ.

„Наша пуна подршка иде кандидату за предсједника Републике Српске Милораду Додику и за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић“, истакао је Куљић.

Подршку кандидатима дао је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекавши да су надмашили очекивања са почетка кампање, да имају сигуран један мандат, а можда и више.

„Најважније је да је СП привржена Невесињу и да смо у претходним годинама марљиво радили и са руководством и као Влада и ја лично, да помогнемо развоју овога краја. Поносан сам на чињеницу да у Херцеговини и Невесињу развијамо велике енергетске пројекте“, рекао је Ђокић.

Он је додао да су у Невесињу актуелни инвестицијски пројекти огромне вриједности и од којих ће општина, када буду готови, а могу се завршити у наредних пет година, имати приходе директно у буџет од концесионих накнада више од осам милиона КМ.

Кандидат за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три Зоран Пологош рекао је да Република Српска треба да се чува и развија и убијеђен је да ће ова коалиција најбоље заступати  њене интересе у институцијама БиХ.

Он је додао да су њихови приоритети човјек, социјална политика, борачка популација и економско јачање Српске.

Scroll to top