info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Нови Град: Максимално залагање у свим областима

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас у Новом Граду да ће се та странка максимално посветити инвестицијама у Српској, које обезбјеђују економски раст.

Ђокић је на изборној трибини рекао да је, након што је прошло пола од изборне кампање за предстојеће опште изборе у БиХ, видљива све већа подршка Социјалистичкој партији.

„То је оно што смо очекивали. Грађани поштују све оно што смо рекли прије четири године – да ћемо бити максимално посвећени нашим политичким улогама и дати допринос у развоју Републике Српске“, рекао је Ђокић.

Он је рекао да су социјалисти то и радили, али и да ће тако наставити.

„Желимо убрзан економски раст и развој Републике Српске, што је услов за развој друштва. То значи боље плате, бољи систем социјалне заштите, већу подршку у области борачких права, квалитетнији здравствени систем и низ других треба које треба финансирати“, истакао је Ђокић.

Носилац листе коалиције СП-НДП-СНП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Давор Стрика рекао је да су социјалисти и њихова коалиција убијеђени да ће остварити одличан резултат на предстојећим изборима.

„Зато што смо кандидовали најбоље политике од интерса за грађане Републике Српске и што смо представили најбоље кандидате који ће најбоље представити вриједности и политике СП. Ми желимо да се Република Српска интензивно развија у свим сегментима и наши кандидати ће то остварити“, поручио је Стрика.

Носилац листе СП-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици један Душко Милуновић рекао је да социјалисти нису људи који обећавају, већ они који раде.

„Ми смо партија прогреса, која жели напредак Републике Српске и учинићемо све да то тако и буде. Носилац сам листе на којој су образовани и професионални људи, спермни да се суоче са свим изазовима – политичким и економским“, рекао је Милуновић.

Кандидат СП-а за посланика у Народној скупштини из Новог Града Дамир Шевић рекао је да ће се залагати за побољшање стања у области пронаталититетне политике, те у области пољопривреде.

Scroll to top