info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Соколац: Наставак борбе за инвестиције, социјалну правду и бољу Српску

Први социјалиста Српске и носилац кандидатске листе Социјалистичке партије за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест Петар Ђокић рекао је на Сокоцу да ће партија наставити упорну борбу за развој и напредак Српске и истакао да економски развој Српске види у повећању обима инвестиција.

„Прије свега треба да охрабримо домаће инвеститоре, али и стране да улажу капитал заједно са нашим компанијама“, рекао је Ђокић на предизборној трибини Социјалистичке партије, Народног демократског покрета и Српског народног покрета на Сокоцу.

Према његовим ријечима, боља Република Српска за грађане значи боље плате, пензије, више запослених, већа давања за систем борачко-инвалидске заштите, више новца за разне видове социјалне подршке, за образовање и здравство.

Ђокић је нагласио да су принципи Социјалистичке партије борба за социјалну правду, солидарност, хуманост, напредак и развој сваког човјека и друштва у цјелини, бринући притом да је на првом мјесту очување слободе.

„А слобода је за нас Република Српска“, поручио је Ђокић.

Ђокић је нагласио да је за Српску од непроцјењиве важности да развија и чува односе са Србијом и подсјетио на директну сарадњу Социјалистичке партије и Социјалистичке партије Србије.

Кандидат коалиције СП, НДП и СНП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Синиша Ласица са Пала нагласио је да је напредак и очување Републике Српске велика прича у којој се до сада у великој мјери успјело, те изразио наду да ће у наредном периоду бити још боље.

Кандидат Социјалистичке партије за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици осам Биљана Реновица-Цвијетић са Сокоца нагласила је да је њена визија развој средине у којој живи и да ће настојати да се јаче чује ријеч са Романије о потребама људи у овом крају, те да ће посебно настојати да се већа пажња посвети развоју привреде, изградњи и реконструкцији путева и улагањима у здравствени сектор.

Scroll to top