info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

СП Требиње: За развој свих дијелова Српске

Предсједник Социјалистичке партије и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест Петар Ђокић изјавио је да је ова партија за развој свих дијелова Српске с акцентом на енергетику у Херцеговини и да очекује најмање један директан мандат у републичком парламенту из Изборне јединице девет.

Ђокић је на предизборној трибини у Требињу истакао да је у Херцеговини до данас уговорена изградња нових енергетских објеката вриједности 2,2 милијарде КМ, који ће промијенити живот у овој регији.

„у овом граду планирана је изградња три соларне електране, а ти објекти биће изграђени и у осталим општинама у наредних пет година. Општине ће од изградње објеката имати велику корист јер ће концесиона накнада бити коришћена за њихов развој“, рекао је Ђокић.

Он је истакао да коалиција подржава кандидате СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорада Додика и за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић, те је изразио увјерење да ће добити подршку на овом подручју.

Кандидат Социјалистичке партије за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Рајко Ћапин рекао је да су принципи ове странке хуманост, солидарност и равноправност.

Кандидат Социјалистичке партије за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Биљана Драгичевић рекла је да ће своје дјеловање, ако је изаберу, заснивати на очувању Републике Српске и јачању социјалног и економског развоја.

На предизборној трибини коалиције СП-НДП-СНП у Требињу представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет као и кандидати за Представнички дом БиХ у Изборној јединици три.

Scroll to top