info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Стогодишња Љубица Гаврић најстарији члан Социјалистичке партије

Љубица Гаврић из Осиње прославила је данас стоти рођендан у друштву породице, пријатеља и руководства Социјалистичке партије, чији је дугогодишњи и најстарији члан.

Гаврићева је поручила да је најбољи рецепт за дуг живот чувати здравље.

„Људи треба да живе како најбоље знају и да раде по своме. Треба слушати шта други причају, а радити шта се воли, а не оно што те други наговарају“, каже Гаврићева.

Она је захвалила свим гостима који су дошли на прославу, истичући да је посебно срећна јер је данас посјетио и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.

Предсједник Ђокић је рекао да је Гаврићева најстарији члан партије и да је задивљен њеном енергијом и односом према животу.

„Познајемо се дуго, виђали смо се на партијским скуповима и увијек сам се дивио њеној енергији“, рекао је Ђокић.

Он каже да је ово поучан примјер како човјек може доживјети дубоку старост и бити радостан што живи, а Љубица то чини свакога дана.

Предсједник Градског одбора СП Дервента Славен Гојковић рекао је да је срећан што у чланству имају Љубицу Гаврић, која је, како каже, један од највриједнијих чланова партије.

„Љубица је честита, вриједна и добра жена. Од ње можемо чути добрих савјета. Желим јој пуно здравља“, рекао је Гојковић.

Scroll to top