info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

У Дервенти свечано обиљежено 30 година постојања партије

Синоћ је у Дервенти одржана свечаност поводом 30 година постојања Социјалистичке партије.

Предсједник Петар Ђокић рекао је да су социјалисти обиљежили развој Дервенте и да је политика партије усмјерена на стварање што бољих услова за живот и свеопшти напредак.

„Имамо доста знања, искуства, и воље да и наредних година са великом упорношћу наставимо политичку активност за развој и напредак Дервенте, рекао је Ђокић.

„Протеклих 30 година прошло је у знаку непрестане борбе коју смо развијали и на подручју овог града, као и свим дијеловима Републике Српске, како би напредовала и развијала се. У Дервенти смо били важан друштвени и политички фактор“, рекао је Ђокић.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Дервента Славен Гојковић рекао је да су партију 29. јануара 1994. године основали веома храбри и одважни људи.

„Они су имали визију и знали су зашто то чине, а данас видимо да је то био исправан пут“, истакао је Гојковић.

Он је посебно захвалио оснивачима партије и великој плејади људи који су оставили неизбрисив траг у постојању Социјалистичка партије и дали велики допринос развоју Дервенте.

„И данас имамо храбре социјалисте који активно раде на даљем јачању и афирмацији социјалистичке идеје, али и дају замајац развоју града, као што су то чиниле претходне генерације“, рекао је Гојковић.

Свечаности су присуствовали бројни функционери партије, представници више општинских и градских одбора, бројни чланови и симпатизери, одборници, те коалициони партнери са републичког и локалног нивоа.

Scroll to top