info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Вукчевић: Срби да стану у заштиту Српске и предсједника Додика

Извршни секретар Социјалистичке партије Никола Вукчевић истакао је да сви Срби широм Републике Српске треба да стану у одбрану своје територије, институција и предсједника Милорада Додика.

„Јасно је да се се против легитимно изабраног предсједника води нелигитиман и монтиран процес с циљем мрцварења Милорада Додика, јер се одлучно супроставио покушајима наметања одлука непризнатог међународног фактора оличеног у лику Кристијана Шмита“, рекао је Вукчевић коментаришући одгођено рочиште на Суду БиХ у процесу против предсједника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора „Службеног гласника“ Републике Српске Милоша Лукића.

„Видљиво је да тужиоци у овом квази предмету не знају ни процедуру нити су у могућности да изнесу било какве доказу о кршењу закона, јер их нема. Сматрам да ће предсједник Додик уз одличну одбрану и подршку из Републике Српске из ове приче изаћи као апсолутни побједник, јер је видљиво да је спреман стоички да изнесе све што му се ставља на терет“, закључио је Вукчевић.

Scroll to top