info@socijalisti.ba

Јована Дучића, 25, 78000 Бања Лука

Завршна трибина коалиције СП-НДП-СНП у Бијељини – За бољу Српску!

Предсједник Социјалистичке партије и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Петар Ђокић рекао је на завршној трибини Коалиције СП-НДП-СНП у Бијељини да ће кључни приоритет за будуће дјеловање бити општи напредак, раст и развој Српске.

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је вечерас у Бијељини да је Социјалистичка партија сву активност усмјерила на даљи економски развој Српске, што развија и осјећај сигурности свих њених грађана, да Српска слободно бира своју политику и пут у будућност, без наметања било кога са стране.

Да би све то постигли, навео је Ђокић, посебно за подручје Семберије, неопходан је убрзан развој инфраструктуре која недостаје, а који ће бити постигнут изградњом ауто-пута који ће повезати Бањалуку, преко Посавине и Бијељине према Србији.

„Одговорно смо се односили у сваком погледу према својим дужностима и тако ће социјалисти радити и даље. За нас је економски развој предуслов за стабилност Републике Српске, а јака Српска може да квалитетно рјешава социјалне потребе становништва“, навео је Ђокић.

Вечерашњој завршној трибини бијељинских социјалиста, велику подршку су дали и делегације из Социјалистичке партије Србије, предвођене потпредсједником СПС-а, господином Ђорђем Милићевићем и потпредсједницом Народне скупштине Републике Србије, госпођом Снежаном Пауновић.

Нашу партију је у Републици Српској уочи избора подржала Социјалистичка партије Србије, а њен потпредсједник Ђорђе Миличевић је на завршном окупљању рекао да социјалисти имају посебну обавезу и одговорност да се заједно боре за опстанак и останак Републике Српске, у складу са Дејтонским споразумом.

„За нас је Република Српска пијемонт српства, поред Косова и Метохије, витални интерес, наш национални и државни интерес. Ми смо један народ и зато је јако важно да будемо јединствени у одбрани националног идентитета“, рекао је Миличевић и позвао грађане Српске да на изборима подрже социјалисте, Додика и Цвијановићеву, као гаранте политичке стабилности и јединства.

Кандидат Социјалистичке партије за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Далибор Стевић оцијенио је досадашњу кампању као врло успјешну и рекао да социјалисти имају велику посјећеност страначких скупова и подршку народа.

„Људи препознају досљедност наших кадрова и цијене све што смо до сада радили“, истакао је Стевић и најавио наставак изградње економије, као предуслов за јачање друштва.

Потпредсједник Социјалистичке партије и предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бијељина Недељко Јовић позвао је све људе који препознају добар рад социјалиста да дају подршку њиховим кандидатима за љепшу, сигурнију и БОЉУ Републику Српску.

„Вечерас стављамо печат на историјски резултат социјалиста у читавој Републици Српској. Ми смо бренд који заједно са Републиком траје 30 година!“, рекао је Јовић.

На Централној трибини Социјалистичке партије у Бијељини у препуној сали Градског биоскопа представљени су кандидати на листи за Народну скупштину у Изборној јединици шест и кандидати на листи за Представнички дом парламента БиХ у Изборној јединици два.

Увјерени у досадашње дјеловање и политичко искуство Милорада Додика и Жељке Цвијановић, социјалисти ће на предстојећим изборима пружити апосолутну подршку њима као заједничким кандидатима.

 

 

Scroll to top